neobg-personatges-obres

cartell1 copiaQui se’n recorda de la crystal pepsi? una beguda refrescant que la multinacional americana va llençar al mercat l’any 1993. només cal esdevenir un fracàs comercial per ser oblidat per tothom. una nefasta campanya de marketing? mala concepció del target group? només pepsi i, potser,  cherry coke ho poden saber. sembla ser que un persona rep la mitjana d’un miler d’estímuls publicitaris al dia. d’aquests, només en recordarà amb precisió un total de tres. arribar a ser un d’aquests tres és costós.

Qui mostra les debilitats dels que, potser inconscientment, ens considerem culturalment més oberts o actualitzats? – Per això, parlar dels creadors i dels que no ho són tan i ho aparenten. – Per això, parlar d’aquells qui es fan dir poetes sense haver escrit res. – Per això, parlar d’aquells qui comencen projectes experimentals i no els acaben. – Per això, parlar d’aquells qui, pel sol fet d’anar a un recital o un cicle de cinema avantguardista ja es creuen superiors.

Per això, parlar, potser, de nosaltres mateixos.
neoburning generation
.

aquesta és la teva nova forma de vida.

Text, direcció, escenografia i soundtrack >> Jordi Casanovas

Intèrprets >> Roser Blanch Sonia Nogué / Xavi Vallès Mark Becelas / Pablo Lammers Estruch / Sergi Soler Drexler / Mireia Fernández Mireia

Realització i ajudant de direcció i producció  Xavi Valdés / Il·luminació i so  Fernando Portillo / Filmació directe  Jordi Canchales i Àlex Resta / Sonorització  Joan Montserrat / Atrezzo i regidoria  Montse Rodríguez / Spots TV  Lluna12 / Fotografia  Toni Galitó.

Producció >> Ajuntament de Vilafranca, Patronat del Teatre Cal Bolet. I Kametta associació teatral de Vilafranca.

Agraïments >> Cristina Güell, Angelina Saumell, Dotor, administradors 2004, aavv Les clotes, Clara Cols, Kametta associació teatral de Vilafranca, La Moderna, Electrodomèstics Guardiet, Discostar.

Un espectacle de: flyhard theatre company.