2005. Katalan Kuisine / Kocina Katalana / Kuina Katalana

kuikat-personatges-obres

Treball de recerca en el que s’analitza KUINA KATALANA
DE LA CUINA A L’ESCENARI – Eva Saumell


kuina katalana
. (2005) Muntatge no professional.

Text, direcció, escenografia i soundtrack >> Jordi Casanovas

Intèrprets >> Roser Blanch Anna Sallent / Clara Cols Marta Montgròs / Carme Cervera Sra. Sardà / Empar Mateu Frau Müller / Marina Mestres Mia Serrat / Joan Montserrat Adrià Medina / Xavi Vallès Joan Andreu

Il·luminació Xavi Valdés / Col.laboradors Montse Rodríguez, Raimon Esteve, Laia Monteagudo, Jordi Canchales, Esther Blanch, Àlex Resta, Feliu Cortes.

Producció >> Kametta associació teatral de Vilafranca i Flyhard theatre company

Agraïments >> La Moderna, Fernando Portillo,

Cassola del tros

Ingredients
Conill, costella de porc, cansalada viada, botifarra crua i botifarra negra, cargols, espinacs, albergínies, patates, mongetes seques cuites, bitxo, oli, sal i aigua.

Preparació
En una cassola es sofregeix el conill, la costella, la cansalada, la botifarra crua i els cargols, també crus. Quan tot estigui fregit, s’hi afegeix una mica d’albergínia, el pebrot i el tomàquet i es deixa coure. Quan l’hortalissa és ben cuita, s’hi afegeixen una mica d’aigua, el bitxo, els espinacs i les patates, tot a trossos, i la sal. Es deixa coure fins que les patates estiguin bé. Llavors s’hi afegeix la botifarra negra i les mongetes. Es deixa coure uns minuts més i es serveix.

KUINA KATALANA I de Jordi Casanovas (Sol·licitar text per correu.)