Torneo de dramaturgia. 2010

Propuesta dramaturgia


Senyores i senyors, tenim més dramaturgs que mai al nostre país, i escriuen més obres que mai. Probablement, els seus millors textos. Sembla mentida. I n’estem contents. N’hem d’estar contents. És per això que ho volem celebrar. Competint. Donant valor al text. I fent-vos jugar a vosaltres, els espectadors. Vuit dramaturgs/ues lluitaran entre ells per guanyar el primer torneig de dramatúrgia catalana. N’hi ha molts que no hi són i que hi podrien ser. L’any que ve esperem tenir-los a la competició. Però tots els que participen són del millor que tenim.  Han disposat de dos mesos per escriure un text d’uns quaranta cinc minuts. Sense acotacions, sense necessitats tècniques. A cada combat hi haurà dos intèrprets, també primeres espases. Els actors que llegiran el text, el sabran el mateix dia. El públic haurà de decidir quin dels dos textos passa a la semifinal i, després, a la gran final del 28 de novembre.  Com al tennis, això és un màster de dramaturgs. Un joc dirigit per Jordi Casanovas. Veniu a escoltar els textos. Us ho passareu bé. I haureu de votar.


Web construida con WordPress.com.