auca-personatges-obres

lauca-del-born-cartellDe la mà de la història de la Marianna i en Joan descobrirem com vivien les famílies del Barri de la Ribera, com s’espavilaven per tirar endavant, com convivien amb ciutadans d’arreu del món, com debatien les decisions de les institucions, com participaven en aquestes, com comerciaven, com participaven en apostes i en jocs o com patien i lluitaven. Ella, filla d’uns importants comerciants i nova a la ciutat, ha quedat fascinada per l’activitat i la bellesa d’aquesta. Ell, peixater com ho havien estat son pare i els seus avis, se les empescarà per seduir a Marianna. Una petita història d’un amor gairebé impossible en un moment tan convuls per una ciutat que per poder sobreviure es fa obligatori somiar. Quaranta-vuit escenes breus. Un viatge ple de situacions emmarcades en aquella època però que ens recorden molt el que potser passa avui mateix. Un viatge des de finals del segle XVII fins el final del setge el dia onze de setembre de 1714.


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Pep Ambròs, Míriam Alamany, Dani Arrebola, Mercè Boher, Melcior Casals, Marta Domingo, Elena Fortuny, Muguet Franc, Jose Pedro Garcia Balada, Edu Gibert, Mireia Gubianas, Pablo Lammers, Sergio Matamala, Concha Milla, Pep Miràs, Guillem Motos, Oscar Muñoz, Alícia Puertas, Joan Sureda, Roser Tapias, Elias Torrecillas, Oriol Tramvia, Júlia Truyol, Jordi Oriol, Carme Poll, Bernat Quintana, Pere Ventura i David Vert.

ARXIUS

Ara AUCA DEL BORN Crònica
LaVanguardia AUCA DEL BORN Crònica