Vilafranca. 2015

Drama familiar.
11 P
6 F / 5 M

Premi Butaca al millor text teatral de 2015

La història ens va entrant lentament, com la cuina de l’àvia, i a poc a poc ens adonem que som de la família.

Teressa Bruna

30 d’agost de 1999. Diada de Sant Fèlix. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a Moja. El germà, a Vilanova. Es retroben tots, com han fet sempre per Festa Major de Vilafranca, amb les parelles i els fills. Però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que aquest sigui el seu últim dinar plegats de Festa Major. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments que mai no s’han dit surtin avui entre el primer i el segon plat. Avui tot s’acaba i, potser, avui tot comença. A Vilafranca.

30 August 1999. It’s St. Felix’s Day. Cristina has invited the whole family for lunch. Her parents and her sister live in Moja. Her brother lives in Vilanova. They all meet up, as they have always done for the Vilafranca festival, with their partners and children. But the patriarch’s illness is getting worse and soon decisions will have to be taken. This might be their last festival meal together. Taking decisions may involve making big sacrifices. Some of the secrets and thoughts that have never been disclosed may be revealed today, between the starter and the main course. Today everything ends, and today perhaps everything starts. In Vilafranca


Web construida con WordPress.com.