Saltar al contenido.

Alguns dies d’ahir. 2020

Drama

4 P

2 F / 2 M

La vida d’una família catalana durant els quatre mesos políticament més impactants de la nostra història recent. Del 21 d’agost al 20 de desembre de 2017.

La família Font, que viu en una població a mitja hora de Barcelona i de poc més de deu mil habitants, veu sacsejada la seva quotidianitat a partir dels fets polítics que succeeixen a Catalunya durants els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2017.

En cinc dies posteriors a altres cinc dies políticament molt determinants, la família es troba al voltant d’una taula i comenta o discuteix el que passa a fora, el que els passa a dins i com això els està transformant en una petita o gran mesura.

La família es troba a la cuina de casa seva i conversen sobre els fets que han succeït o els que encara han de passar, mentre sopen, prenen una copa o es preparen un entrepà. Cada un d’aquests vespres copsarà l’estat anímic d’aquests quatre membres de la família. L’esperança, la por, la perplexitat o la ràbia.

Una obra ambientada en els fets de l’octubre de 2017.

Text teatral escrit amb el suport de les ajudes per a la creació d’obres literàries del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la residència Faber Llull.

AGENCIA

Mar Montávez – Playwrights Agent

C/Arlabán Nº7, 5º – Oficina 54
28014 Madrid. Spain
0034 – 91 429 21 21
marmontavez@deartecheagency.com