Alguns dies d’ahir. 2020

Text teatral escrit amb el suport de les ajudes per a la creació d’obres literàries del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la residència Faber Llull.

La vida d’una família catalana durant els quatre mesos políticament més impactants de la nostra història recent. Del 21 d’agost al 20 de desembre de 2017.

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Dramaturgia: Jordi Casanovas
Direcció: Ferran Utzet

Amb:
Míriam Iscla
Abel Folk
Marta Ossó
Francesc Cuéllar

Disseny espai i vestuari: José Novoa
Disseny llums: Sylvia Kuchinow
Disseny so: Guillem Rodríguez
Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi”
Direcció producció: Carles Manrique
Premsa i comunicació: Albert López i Judit Hernández

Fotografia: David Ruano
Teaser: Dolma
Disseny gràfic: Maria Picassó i Santi&Kco
Ajudants producció: Laura Alonso, Laura García
Tècnic Gira: Àngel Puertas
Distribució: Elena Blanco – Magnetica Management

Cap tècnic del teatre: Jaume Feixas
Màrqueting i comunicació: Publispec

Una producció de Velvet Events S.L.
Amb la col.laboració del Teatre Plaza de Castelldeles i el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa / Amb el suport de l’Institut Català d’Empreses Culturals i del Ministerio de Cultura y Deportes/INAEM

Text teatral escrit amb el suport de les ajudes per a la creació d’obres literàries del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la residència Faber Llull.

«És un quadre nítid: amb quatre personatges ben apuntalats (Míriam Iscla, commovedora; Abel Folk, esmunyedís; Marta Ossó, contradictòria i Francesc Cuéllar, abrandat).”

Jordi Bordes El Punt-Avui

“El més interessant de la peça és visibilitzar la dimensió de la intra o microhistòria en els esdeveniments històrics i com influeix en les relacions personals. No només en la seva capacitat de generar distància, fins i tot ruptura.”

Juan Carlos Olivares La Vanguardia

“Una obra necessària.”

Santi Fondevila Diari ARA

Web construida con WordPress.com.